3 gode grunde til du skal vælge et rekrutteringsbureau

Det kan godt være en langhåret proces at skulle finde den næste medarbejder til en ny stilling. Og det kan samtidig også være en proces, som er utrolig tids- og resourcekrævende. Det kræver både et godt netværk og meget arbejde at finde den næste kollega, så hvorfor ikke gøre processen mindre krævende for dig selv og vælg et rekrutteringsbureau til at klare jobbet for dig? 

Her er tre gode grunde til, hvorfor det er en god idé at vælge et rekrutteringsbureau, når den næste medarbejder skal findes!

1. Du lader andre stå for den praktiske del. 

Når du lader et rekruteringsbureau stå for dine ansættelser, lader du dem sørge for alt det praktiske, som godt kan tage længere tid. Du er selvfølgelig både involveret og engageret, da det er dig og dit firma, der har den bedste forhåndsviden om, hvad det er for en medarbejder, I gerne vil have. 

Når I har sat nogle rammer for, hvad det er for en person, som i gerne vil ansætte, er det rekruteringsbureauets opgave at finde de bedste kandidater til stillingen. Det betyder b.la., at det er dem, der sørger for at gå igennem indkommende ansøgninger og udvælger de bedste match. 

Det kan også være, at rekruteringsbureauet allerede har en god database med masser af forskellige kandidater, som de mener, kunne være perfekte til jobbet. Pointen er dog bare, at du/I slipper for at gå igennem bunkevis af ansøgninger, når I vælger et rekrutteringsbureau. 

2. Du får sparring fra en udefrakommende 

Du og dit firma kan sagtens have en klar idé om, hvad jeres næste medarbejder skal have af kompetencer og erfaring. Men hvis I er klar på at blive udfordret lidt og måske endda gentænke jobprofilen, så er et rekrutteringsbureau en rigtig god sparringspartner, som kan komme med idéer til, hvilke kandidater I skal gå efter. På den måde udvider I jeres horrisont og måske i sågar ender med en perfekt profil, som i overhovedet ikke havde regnet med. 

3. Du får hjælp til rekruttering af eksperter 

Med et rekrutteringsbureau får du hjælp til at finde din næste medarbejder, af nogle, som rent faktisk lever af det, og gør det på daglig basis. Du får hjælp af folk, som sidder og nørder markedet for ledige eller andre potentielle ansatte. Så hvis du/I ikke selv har så meget erfaring med at ansætte folk eller måske synes, at det er en lidt for uoverskuelig proces, så er det en rigtig god idé at hive fat i et rekutteringsbureau. 

Kigger du og dit firma efter et rekrutteringsbureau? Next Rekruttering beskæftiger sig med Rekruttering i København og skaber værdi for dig og din virksomhed! 

Leave a Reply