Behov for sparring? Find din netværksgruppe her!

Oversigt over indhold i artiklen

Det har alle dage været attraktivt med et pænt CV, med ambitiøse referencer og med fine titler. Generelt er ‘networking’ blevet et mere og mere udbredt fænomen – også i Danmark. 
Måske du har stiftet bekendtskab med det gennem din humanistiske universitetsuddannelse eller gennem din økonomiuddannelse på CBS, hvor man nærmest ikke kan undgå at blive påtalt i vigtigheden af at have gode kontakter og et godt CV.

Måske kan du genkende ovenstående scenarier, og måske har du panikket mere, end man kan tælle på en hånd, gennem de sidste mange måneders nedlukning, der ikke har efterladt mange muligheder for at ‘netværke’ inden for din branche – ja, man har jo knapt nok kunnet hilse på hinanden.

Skab vækst gennem en netværksgruppe

Nu kommer Erhvervsnetværk.dk dig til undsætning. Hos Erhvervsnetværk.dk er de fuldstændig klar over, hvor vigtigt det er med et godt netværk, men også hvor vanskeligt det kan være at få foden indenfor, hvis man kommer som helt nyuddannet og uerfaren. 

Hos Erhvervsnetværk.dk hjælper de dig til at fremme både din personlige og forretningsmæssige vækst, ligesom de står klar til at hjælpe dig, når du skal samle gode råd til at starte din succesrige karriere. Helt overordnet er deres formål at informe om erhvervsnetværk inden for så mange brancher som muligt landet over – om du er cand.mag. i engelsk, eller om du er erhvervsjurist fra CBS eller noget helt tredje. 

Hjemmesiden erhvervsnetværk er organiseret efter byer, så du nemt kan gå på jagt efter en netværksgruppe, der matcher din profil og din bopæl, så du ikke skal spilde tiden på at sortere alle de mere eller mindre interessante netværksgrupper, fordi de ligger alt for langt fra din bopæl og derfor ikke er i din interesse. Om du er fra København eller Frederikhavn, vil der med garanti eksistere en gruppe for dig.

Lyder det som noget for dig? Er du klar til at kickstarte din karriere, som formentlig – ligesom resten af verden – har været sat lidt på pause i løbet af det sidste år? Eller er du måske en garvet og erfaren selvstændig med mange år i bagagen, som bare har lyst til at udvide dit netværk og skabe nye muligheder for både dig og dit firma? 
Uanset om grunden er den ene eller den anden, vil Erhvervsnetværk.dk helt sikkert have noget at tilbyde dig. Hop ind på deres hjemmesde og find præcis den erhvervsgruppe, der matcher dine behov og interesser. 

God arbejdslyst!

Leave a Reply