Find den perfekte boligadvokat

Boligadvokat

Hvis du også er på udkig efter en boligadvokat, men du simpelthen ikke kan finde hoved og hale i hvordan og hvorledes det fungerer, så er du kommet til det rette sted.

Hvis du er bosat i Horsens eller omegn er Boligadvokat Horsens det oplagte valg. Her kan du få hjælp med kompetent juridisk rådgivning gennem hele købsprocessen. Det er helt op til dig, hvilke ydelser du ønsker at gøre brug af, og du kender tilmed prisen på forhånd.

Du kan være garanteret at lande et sted hvor der er mange års erfaring inden for køb og salg ad bolig, og de specialiserede boligrådgivere har et indgående kendskab til boligmarkedet. Dette kommer til at sikre dig gennemsigtighed, tryghed samt effektivitet, der i sidste ende gør hele forskellen for dig som kunde, sammenlignet med andre boligadvokater.

Som en ekstra bonus sørger Nem Bolighandel for at ovsersætte det komplekse jura til et sprog, som man som klient rent faktisk forstår, og derfor betyder det også, at du kan føle dig ganske tryg, og at du ikke kommer til at sidde til et møde eller sidde med papirer og være usikker eller blive i tvivl om hvad der rent faktisk foregår omkring dig og din bolig.

Pakkeløsninger

Hos Nem Bolighandel findes der tre forskellige pakkeløsninger, som du kan vælge imellem, for at gøre din specifikke situation den bedst mulige for dig og din fremtid.

Køberrådgivning:

Hvis du vælger denne pakke koster det 6.495 kr.

Her får du køberrådgivning gennem hele processen, og det betyder med andre ord, at din boligrådviger gennemgår købsaftalen og efterfølgende sætter dig grundigt ind i indholdet. På denne måde vil du være sikker på, at den indeholder de vilkår og betingelser, som du kan og vil acceptere.

Udover dette får du hjælp til at forhandle dig frem til bedre vilkår, hvis dette skulle blive nødvendigt. Selve rådgiveren står for al korrespondance med bank, mægler og andre nøglepersoner, og du skal altså blot forholde dig til de informationer, du får fra din rådgiver.

Gennemgang af købsaftale:

Her sørger din boligrådgiver for at sætte dig grundigt ind i købsaftalen samt de dokumenter der måtte relatere til den. Dette er for at du som klient kan føle dig helt tryg, og så der ikke kommer nogle misforståelser op undervejs.

Som minimum anbefales det, at man får hjælp til at gennemgå sin købsaftale i forbindelse med et boligkøb, så du kan skrive under med ro i maven.

Tinglysning af skøde:

Hvis du udelukkende skal bruge en boligadvokat til at udarbejde og tinglyse skødet, kan denne pakke være nok.

Leave a Reply