Fristet af en friskbagt kanelsnegl? Se her!

Det er gråt, det er mørkt, det er vinter, det er corona, det er nedlukning. Tag dig lige et par sekunder og dørm dig til dette scenarie: Du vågner en lørdag formiddag – ikke af din alarm, men helt af dig selv, eller rettere sagt af solen, der stråler ind af dit vindue. Dynen ligger tungt og varmt over dig, og du kan dufte den friskbryggede kaffe blive brygget ude i køkkenet, hvor du har tænkt dig at bevæge dig ud, når du liiige har ligget fem minutter mere. Fem minutter bliver til en halv time, og pludselig når du ikke at bage de kanelsnegle og rundstykker, som du havde tænkt dig at servere for din tålmodige og, i dag ekstra, skønne familie. Hvad gør du?

Bare rolig: Det er lige præcis på dette tidspunkt i drømmescenariet, at lokalebagerier.dk kommer ind i billedet og kommer dig til undsætning. Du har indset, at du ikke når at bage selv, og samtidig nægter du at forfalde til de triste, tørre og kedelige snegle på hylden i det lokale supermarked, som børnene ellers elsker, lige så meget som du hader.

Friskbagt brød fra den LOKALE bager

Lokalebagerier.dk har så at sige gjort alt arbejdet for dig. På deres enkle og overskuelige hjemmeside  bager har de samlet alle landets lokale bagere, så du nemt og hurtigt kan finde ud af, hvor du skal hente de kanelsnegle, du har lovet børnene hele ugen, hvis de ellers opførte sig ordentligt… og det gjorde de – heldigvis eller desværre i dette tilfælde?

Formålet med lokalebagerier.dk er at gøre det nemt for dig som forbruger at finde en bager i lokalområdet samtitig med, at de også ønsker at sikre, at danske bagerier fortsat vil eksistere i fremtiden på trods af online-shopping, corona-krise, tilforladeligt bagværksudvalg i supermarkedet, og jeg kunne næsten blive ved.

Lokal oversigt over bagerier

På lokalebagerier.dk finder du altså en oversigt over de LOKALE og ægte bagerier i dit nærområde. Hvor franskbrødet er lavet ude i baglokalet og ikke på en fabrik, der producerer til hele landet. Hvor sneglen er lavet med den ægte, klassiske og helt lokale remonce og ikke på et samlebånd i Tyskland. 
Det er altså en vaskeægte win-win-situation: Du får det bedste af det bedste med lækre og lokaltproducerede råvarer, og samtidig støtter du din lokale bager, som lever under endnu trængere kår under krisen, end de gjorde i forvejen. Kunne det være bedre? 

Leave a Reply