Hold en sjov fest med neontema

Fester er forbundet med sjov og gode minder. Det er tider, hvor livet bliver fejret, og hvor man har mulighed for at glemme både tid og sted, så længe det står på. Når du skal holde din egen fest, tænker du måske oftest på tema. Et tema er en god måde at sætte et fokus for dig selv, og det kan skabe nysgerrighed og spændte forventninger hos dine gæster.

Et tema kan være med til at give en idé om fest, alle går rundt og ser frem til. Hvis du vil afprøve noget lidt andereldes eller helt nyt, som ikke mange har prøvet før, kan du holde en fest med neontema. Neon er et festligt bidrag til en hvilken som helst fest, og at skabe et tema ud fra det, kan give den vildeste farverige stemning.

Brug UV-maling til din neonfest

UV Maling er en sjov tilføjelse til en hvilken som helst fest, og det giver alle muligheder for at tænke kreativt. Når folk er mødt op til festlighederne, opstår der en spontan måde at udtrykke sig personligt på. Det skaber en følelse af nærvær og fællesskab, når alle pludseligt skal male med UV-maling – på sig selv.

I kan også gøre det til en sjov udfordring at male hinanden i ansigterne, uden at vide, hvad i hver især har malet på hinanden. Det kan fx være figurer eller tal. Måske navnene på kendte personer. I løbet af aftenen skal du så enten gætte, hvad der står i ansigtet på dig selv, eller gætte den kendte person. Det hele i mørket med de flotte og lysende neonfarver overalt.

Er UV-maling sikkert at bruge på huden?

Det korte svar er ja. UV-maling er EU-godkendt til huden, så du har rig mulighed for at slippe kreativiteten løs i både ansigt og på kroppen. Det er let at påføre, og du kan bruge både dine fingre eller en pensel, alt efter hvad der passer dig.

UV-malingen er heldigvis hurtigtørrende efter påføring. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, om farven smitter af, når du er mødt op til festen og skal påføre dig malingen. Når festen er slut, og du skal have malingen af huden igen, kan du let vaske den af med vand og sæbe.

Hvilke farver kan man få?

Du kan få UV-malingen i seks forskellige og kraftige neonfarver. Du kan vælge mellem rød, gul, grøn, blå, orange og pink. Der er altså rig mulighed for at udsmykke din hud med en regnbuefarvelade.

Neonfarverne lyser kraftigt op, når de udsættes for UV-lys. Det er derfor den perfekte måde at sætte den helt rette stemning i mørket. Kun kreativiteten sætter grænser, og forskellige mønstre og kombinationer af farver kan komme betagende til udtryk, når de lyser op i mørket.

Leave a Reply