Kom sikkert igennem vinteren på cykel!

Er du også én af de mange danskere, der år for år nøjes med de små manuelle og mere eller mindre elendige cykellygter fra det lokale supermarked? Dem, som er svage efter den mindste omgang regn – som vi jo ellers har nok af herhjemme – og som generelt ikke synes at holde længere end maksimalt et par uger, før de kræver udskiftning…. en udskiftning, som lader vente på sig, hvorfor du (virkelig dårlig stil, i øvrigt) løber risikoen og kører uden lovpligtige lygter i alt for lang tid.

Skammer du dig over at kunne genkende dig selv i ovenstående scenarie? Bare rolig: du er langt fra alene! Ikke desto mindre bliver det jo desværre ikke bedre af, at vi er mange, der gør den slags tossestreger. MEN… lad det være slut med det. Vi kan ikke være det bekendt over for de billister, der i forvejen har rigeligt at se til med udfarende cyklister, glatte veje, regn på ruden og mørke i det hele taget.

Skift Netto-lygten ud med en LED-cykellygte

Det er slut med undskyldningerne. Lad os gøre alvor ud af det og investere i et par drøngode LED-cykellygter – for vores egen skyld, for vores families skyld, for billistens skyld og ja, for samfundets skyld.

Hos EasyLight har de specialiseret sig i LED-cykellygter til hverdagsbrug. LED-lygterne er i særdeles høj kvalitet, de opfylder samtlie krav inden for cykelbelysning, OG de holder i lang tid (i modsætning til dem fra supermarkedet).
Uanset din cykeltype og uanset dine behov i det hele taget vil du med garanti kunne finde lygter til netop din cykel hos EasyLight, som har alverdens former, farver og typer.

 

LED – hvad for noget?

LED er en forkortelse for Light Emitting Diode, som kort sagt betyder, at lyset genereres ved strøm gennem en elektronisk komponent – skulle du også lige læse den sætning et par gange? Frygt ej: den lyser (heldigvis), om du forstår fysikken bag eller ej. 

Hvorom alting er, betyder dette LED, at den har et lavt strømforbrug og deraf en lang levetid, som er særdeles praktisk gennem en lang og – ikke mindst – mørk vinter i Danmark. Så nok er lygten meget vel dyrere end den, du har købt år efter år i Netto, men den er med garanti også bedre og lever meget længere. Kort sagt: det er en cykellygte, du (og billisterne) kan stole på, og det er altså ikke noget at kimse af. 

Er du blevet nysgerrig? Tjek deres hjemmeside her se her og få hele familien sikkert gennem vinteren. 

Leave a Reply