Nicolinehus – de allersmukkeste projekter

Vil du bo i en verdensklasse bolig? Så er Nicolinehus noget for dig!

Vil du bo i et miljø fyldt med fælleskab, modernitet og skønne boliger omkring dig. Så er det Nicolinehus du skal have fat i. 

Sammen igen – sådan lyder Nicolinehus budskab og det giver rigtig god mening. For boligerne hos Nicolinehus er hvor boligerne inde og ude smelter sammen i et. Der er mange nye tiltag på området – de nye projekter indebærer bl.a 243 lejligheder, heraf 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter, alle udført i gedigne materialer. Det er altså luksus for alle pengene. 

Tag din familie med op på den private tagterasse – som de fleste boliger har og derudover har boligerne også to gårdhaver, pool på toppen og uendeligt meget mere. Hvis jeg kunne skrive en bog, ville jeg beskrive den helt unikke udsigt og natur – som jeg oplever – når jeg ser disse skønne boliger.

En anden overasskelse der ligger i gemmerne er adgangen til toppen af lejlighederne som byder på restaurant og bar – så hvis du elsker en god drink og lidt god mad – så er det akkurat lige noget dig. Alle er velkommen her – unge som gamle – og det er en ny form for fælleskab, hvor du kan blive venner og danne fælleskaber med de andre beboere – og børnene kan finde deres nye legekammerater.  Det er jeres fristed, hvor i kan tale om, himmel og jord og grine højt.

Derudover finder i også helt unikke og nye fitnessfaciliteter så i kan holde jer i form. Du kan endda spørge naboen om han/hun vil med ned og træne eller måske løbe en tur? I finder i hvertfald boliger med moderne twist og helt perfekt til det moderne par eller familie. Der er tænkt ned til mindste detalje – så det er bare med at slå til. Hvis man elsker natur og udsigt – så er det det helt perfekte sted for jer. I kan selv vælge, hvordan i vil indrette jeres hjem og der er mange muligheder for indretning da hele bygningen og boligerne er simple, nye og moderne – så der skal ikke mere til end en lille tur i Silvan og lige finde en perfekt maling og måske en tur i IKEA og finde de rette møbler til jeres nye bolig. I er altid velkommen på en fremvisning – så i finder den rette til jer. 

Leave a Reply