Plej din have med beskæringsredskaber

Et hav af danskere bor i hus med en dejlig have, som man tilbringer tid i, når temperaturne og vejret tillader det. Men en flot og smuk have kræver selvfølgelig, at man vedligeholder den og lægger kræfter i det. Men vedligeholdelse af haven kræver også, at man har de helt rigtige redskaber til rådighed. 

For mange haveejere er beskæring af buske, bede og træer en stor del af det at skulle vedligeholde haven. Derfor er det også vigtigt, at man har de helt rigtige bekæringsredskaber. Der findes mange forskellige former for beskæringsredskaber, så det handler også om at finde det redskab, der passer bedst til formålet. 

Hold styr på haven med beskæringsredskaber 

Naturen venter ikke på nogen, og det gælder faktisk også ens egen have. Især til foråret sker der ting og sager. Buskene får blade på, græsset bliver grønnere og blomsterne springer ud. Og før man ved af det, så er det stukket helt af. Man skal huske at kæle om haven jæventligt, hvis man gerne vil have, at den fremstår så pæn som muligt. Desværre er det ikke nok med et enkelt beskæringsredskab til hele haven. Det store træ i hjørnet af haven kræver en helt anden form for beskæring end bedet i forhaven og busken rundt om grunden gør. 

Hvilket beskæringsredskab skal man vælge? 

Det handler som sagt om, hvad den skal bruges til. Skal du igang med at gøre hækken fin og forårsklar, skal du have fat i en god hækkesaks. Skal du op og kravle i det store træ i haven, er det en grensaks, du skal have fingrene i. Men det skal nok være en noget større grensaks end den du skal bruge til at klippe de røde roser med. Hvis du skal helt ned i græshøjde, så går det ikke at saksaen er alt for lang. 

Måske saksen skal kunne nå langt op og derfor bør være lidt længere end så mange andre grensakse, eller måske du bare skal sidde på hug og pleje bedet. Uanset hvad, så kan man godt forberede sig på, at det kræver et lidt større udvalg af beskæringssakse, når man er haveejer. 

Det varer ikke længe før at kalenderen siger forår, så måske det er på tide at blive klar til at kunne gå igang med havearbejdet? Hos Scandinavian Gardening finder du et bredt udvalg af forskellige Grensakse som kan hjælpe dig med at holde haven smuk og præsentabel. 

Leave a Reply