Plej dine ømme muskler med en massagepistol

Træning er både utrolig godt og sundt for kroppen, men vi kender allesammen til det med ømme og stive muskler efter en god gang træning. Derfor er det også vigtigt, at kroppen får lov til at restituere og hvile sig, så man ikke overanstrenger sine muskler. Der er heller ikke noget, som kan få ens muskler til at slappe af som en god gang massage. Problematikken er selvfølgelig bare, at der skal være én til at give massage!

Det er dog ikke lige altid, der står en klar til at give én massage efter man har været ud og motionere eller træne. Men løsningen kan faktisk være at anskaffe sig en lækker massagepistol. 

Hvad kan en massagepistol? 

At bruge en massagepistol kan være en rigtig god og plejende måde at få løsnet lidt op i nogle spændninger i kroppen efter træningen. Du kan bruge den helt selv eller du kan få en anden til at bruge den på dig. Med en smart massagepistol kan du få massaeret mange forskellige muskelgrupper i kroppen og få kan i de stive muskler. Hvis man benytter sig af en massagepistol efter træning, vil man også opleve en hurtigere bedring og en hurtigere muskelafslapning. 

Men en massagepistol er ikke blot et godt redskab efter træningen. Det kan faktisk også være nyttigt at benytte sig af den, inden man kaster sig ud på en løbetur eller snupper en tur i træningscenteret. På den måde aktiverer du musklerne, og varmer dem op. inden det går løs-  

Med en massagepitol får du ikke kun aktiveret musklerne, men du får også behandlet smerter og samtidigt slappet godt af i kroppen. 

Hvilken massagepistol skal du vælge?

Der findes selvfølgelig et bredt udvalg af forskellige former for massagepistoler, som du kan vælge imellem. Ønsker du at få fingrene i en massagepistol som specifikt henvender sig til ømme muskler og led? Eller handler det om, at du gerne vil slappe lidt mere af i kroppen? 

Det er også muligt at finde en mindre massagepistol, som du kan pakke i kufferten og tage med ud og rejse. Eller måske du vægter en længere batterilevetid højt? Mulighederne er mange og hver varriant har sine egne styrker. Det handler også om at finde den massagepistol med det massagehoved, som passer bedst til en selv. 

Er du blevet interesseret i at ansakffe dig en massagepistol? Nettofitness har lave en massagepistol test og fundet de 15 bedste massagepistoler frem! 

Leave a Reply